Sikker handel

Sikkerhed:
Alle sider hvor der udveksles personlige data er SSL krypteret. Betalinger sker sikkert igennem Quickpay A/S eller egen netbank.
Bach Import deler under ingen omstændigheder dine data med 3. part.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  info@clkweb.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til  Datatilsynet.


Returret og reklamation:
Du kan indgive en klage på mail i op til 24 måneder fra købet. Dette skal ske til kundeservice@pokalbutikken.dk, klagen skal indeholde passende dokumentation.
Du kan fortryde dit køb indenfor 14 dage fra den dag varen modtages. Returretten kan kun benyttes, såfremt varen er i væsentlig samme stand og efter forudgående aftale.

Varer der er taget i brug kan ikke returneres.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at påvirkningen af en vares salgsværdi pga. ibrugtagning er individuel fra sag til sag, og forbrugerens adgang til at fortryde købet derfor beror på en konkret vurdering i det enkelte tilfælde.
Brud på eller bortkomst af original emballage kan være en hindring for udnyttelsen af fortrydelsesretten, såfremt det påvirker salgsværdien eller salgsmulighederne væsentligt.

Varer, der returneres ufranco eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Bemærk: at ved b2b (firma køb) er der ingen returret.
Hvis du har nogen tvivl vedr. returnering, kontakt os på 4338 4050 så finder vi en løsning i fællesskab.

Ovenstående bortfalder hvis varen er specielt tilpasset. F.eks. med gravering eller emblem. jf. §18 stk. 4 i forbrugeraftaleloven.
Kunde skal give skriftlig meddelelse om mangler direkte til Pokalbutikken.dk uden ugrundet ophold.
Dette gælder ligeledes ved reklamation over mængdedifference. Meddelelsen skal indeholde en specifikation af manglen.

 

© 2024 Bach Import ApS (Pokalbutikken.dk). Alle rettigheder forbeholdt.