Sådan handler du

Pokalbutikken ønsker alle velkommen - Vi gør os umage for at du får den bedste oplevelse når du handler hos os.

Det skal jo ikke være svært at finde den eller de varer som du har i tankerne, og derefter få dem hjem til din bopæl. Derfor vil vi anbefale følgende:

Hvis du ikke ved helt specifikt, hvilken vare du ønsker kan du indtaste et søgeord øverst på siden, og relevante søgeresultater vil dukke op i et vindue. Ellers er der jo muligheden for at gå målrettet efter kategorierne, hvor du hurtigt kan klikke på dem i hovedmenuen øverst, og vælge din ønskede underkategori.

Obs. På Pokalbutikkens forside kan du også se de nyeste produkter.

Du kan selvfølgelig også tage på produkt rejse og klikke med optimisme på de forskellige kategorier som produkterne er organiseret i.  

Når du har klikket dig ind på din kategori f.eks. "Glasawards", vil du se alle de vare vi har i kategorien. Hvis der er flere vare end der kan være på én side, vil du kunne klikke på "Næste side »" over og under de viste produkter.

Klik derefter på varen.

På vare-siden kan du se vare-overskrift teksten, og under den en beskrivende og forklarende tekst. Den derunder viste pris er prisen på en styk vare plus en evt. tilvalgspris. Tilvalgsprisen kan være at du har tilvalgt sportsmotiv til en pokal eller bånd til en medalje mm. Når der skrives "en styk vare" menes der også en vare som en pakke med x-antal i. F.eks en graveringspakke med 1, 4, 6 eller 12 drikkeglas. Under vare prisen er der tilvalgsmuligheder. Og under tilvalgsmuligheder kan du vælge antallet af varen med evt. tilvalg. Har du valgt mere end 1 vare kan du se den samlede pris når du har tilføjet varen til Kurven (TILFØJ KURV), Og den samlede pris ser du netop nu i "Kurv" og under "Ordreoversigt", samt "Ordreopsummering".

Når du har tilføjet dine vare til kurven kan du vælge at shoppe videre, se Kurv eller gå til Bestilling.

Bestillings siden kan du se "Ordreopsummering" med dine valgte vare og tilvalg, og den samlede pris. Det er også her du indtaster email, dit navn, efternavn og bopæl adresse plus Faktureringsadresse. Hvis du har oprettet dig som kunde vil disse data automatisk blive udfyldt, når du er logget ind. Herefter vælger du Leveringsmetoder og Betalingsmetode. 

Leveringsmetoder er:

  • GLS Pakkeshop
  • GLS Erhverv
  • GLS privatlevering
  • GLS må stilles (fuldmagt)

Betalingsmetoder er:

  • Online betaling (Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay, Apple pay)
  • EAN Betaling (netto 30 dage) (Betaling for det offentlige)
  • Bankoverførsel

Du kan evt. indtaste en Kommentar til din ordre.

Herefter læs og bekræft handelsbetingelser med et flueben.

Klik "Bestil nu", og bestillingen vil blive behandlet og afsendt i løbet af 1-3 HVERDAGE PÅ LAGERVARER.

Læs evt. mere om betaling mm. under Handelsvilkår.

© 2024 Bach Import ApS (Pokalbutikken.dk). Alle rettigheder forbeholdt.